Rio de Janeiro Állam

Felismerve annak fontosságát, és a szinergikus kapcsolat a főváros és a több tucat városban, hogy pont az állam, I LOVE RIO nyújt szemfelnyitó információt a városok, kerületek és a közösségek, amelyek kívül esnek a híres tőke az állam.


Minden hasadékok és sarkai az állam járja a törekvés a rejtett kulturális, gasztronómiai és társadalmi drágaköveket. A honlap feltárja a történelmi fejlődés és a gyönyörű tájak számos egyedi régiók, és felfedi a fontos szerepet, amelyet az egyes darabokat a teljes anyagot az állam.


Rio de Janeiro fotók

Gyarmati Történelem és Látványos Természet


Mivel a televízió, filmek, és az utazási magazinokban sok utas van egy ötlet, amit a világhírű város Rio de Janeiro szól: az összetéveszthetetlen szobor Krisztus, a Megváltó volt az egyik ikonikus ábrázolása, vagy Rio és Brazília közel egy században. Rio samba, foci, strandok, és a farsangi ünnepségek voltak a médiában évtizedek óta.

Túl már híres, hogy sokkal több megismerni és tapasztalatot a környező területeken - olyan régióban, amely még jórészt ismeretlen kívül Brazíliában. Rio, mint a város nevükön, található az állam az azonos nevű, az állam Rio de Janeiro - otthon egy gazdag természeti és kulturális tereptárgyak, gyönyörű strandok, hegyek, és a zöld természeti tartalékok.

Jelenleg 26 szövetségi állam Brazíliában, 27 összesen a szövetségi kerület az ország fővárosa Brazíliaváros. Az állam Rio de Janeiro határos államok Minas Gerais, Minas Gerais, Sao Paulo, és az Atlanti-óceán.


Fővárost körülvevő, minden régióban az állam Rio de Janeiro ad otthont a különböző helyek nagy turisztikai és kulturális érdek. Míg egyes régiók adnak otthont a felfedezetlen szigetek és titkos strandok, más régiókban kirakat évszázados hagyományok és a gyarmati építészet. Más részein az állam a magas hegyekben, vagy erdőkkel körülvett, és míg minden más, minden régióban az állam kínálnak a félreérthetetlen brazil vendégszeretet.


Az állam Rio de Janeiro van osztva nyolc régió - Regiăo Metropolitana, Regiăo Serrana, Regiăo Norte Fluminense, Regiăo Sul Fluminense, Regiăo Noroeste Fluminense, Regiăo das Baixadas Litorâneas, Regiăo Medio Paraíba, és a gyönyörű Regiăo Costa Verde.

Található a Regiăo Metropolitana, Niterói ül a Guanabara-öböl túloldalán a Rio de Janeiro város, a parttól mintegy 10 kilométerre a kettő között. Niterói ad otthont a gazdag kulturális és természeti látnivalók, amelyek közül néhány igazán látványos, könnyen megközelíthető Rio de Janeiro város, és nem szabad kihagyni. Által alapított araribóia, a Tupi-guarani vezetője, aki segített a portugál taszítják a francia megszállók, ez az egyetlen brazil város, hogy már létrehozott egy bennszülött vezetője.

Távolabb Rio de Janeiro városa, a régiók legnagyobb érdeklődésre az államban lévő sziget gazdag Costa Verde (zöld partján), a Regiăo das Baixadas Litorâneas, más néven Costa do Sol (partjainál a nap) otthont strandok és tavak, valamint a Regiăo Serrana (hegyvidéki régiókban) a belső állami, otthon a zöld dombok, hegyek és erdők.

Costa Verde neve tükrözi a bőséges esőerdők, míg Costa do Sol így nevezték, mert a sok világszínvonalú strandok a régióban. A zöld partján ad otthont a mérföldkőnek számító célpontok, mint Ilha Grande-, Paraty, és Angra dos Reis, gyönyörű ökológiai állam parkok, mint a Parque Nacional da Serra da Bocaina. A Costa Verde megjeleníti sok eleme a szépség, a brazil természet éles ellentétben állnak egymással, amelynek egyik oldalán az óceán és közvetlenül vele szemben, hihetetlenül buja erdős hegyek.

Angra dos Reis híres gyönyörű strandok és a számos sziget, amely borsot a kristálytiszta vizű, kezdve a kihalt strandon idylls kifinomult fejlesztési területeket. A leghíresebb és ünnepelte ezek közül Ilha Grande, vagy a "nagy sziget", ahol a festői strandok megfelelnek buja atlanti erdő és lesimított bárok, éttermek és kávézók. A látogatók élvezhetik hajó és vitorlás kirándulások egész régióban, és figyeljük változatos tengeri élővilág. Angra dos Reis magát látnivalók közé tartozik a történelmi belváros, a gyarmati házak, kolostorok, templomok és hangulatos éttermek.

A furcsa gyarmati város Paraty egy időutazáson tapasztalat: több mint 400 éves múltra tekint vissza, és gyönyörű építészeti fészkelt a macskaköves utcákon, hogy otthon is a legérintetlenebb és idilli strandok az állam, beleértve Trindade Strand és Sono Beach A kristálytiszta víz ideális úszás és búvárkodás. Vannak is kellemes vízesések egy kis távolság a fő városban.


A Costa do Sol, a maga több mint 100 kilométernyi tengerpart, más néven Regiăo dos Lagos, illetve régióban a tavak, miután a sok tavak és lagúnák találhatók ott. Itt, a békés Cabo Frio, a félreeső Arraial do Cabo, az egyre elegáns Búzios, és a brazil szörfözés fővárosa Saquarema csak néhány a sok nagyszerű helyen kínálnak fenomenális strandok, festői tájak, és fantasztikus éjszakai.


Ismert, mint Brazília fővárosa surf, Saquarema mintegy 100 km-re Rio de Janeiro. Ez a régió eredetileg lakott őshonos Tamoio törzsek halászok, akik szakosodott puhatestűek, könnyű megtalálni, mivel a geográfiájának tengerpart. Itt vannak 60km hosszú tengerparttal, hogy vizsgálja meg, és 12 strandok a szörfözés szerelmesei közül lehet választani.

Araruama a legnagyobb város a Regiăo dos Lagos, otthon élénk kereskedelem, a bővülő szerepet az életében az állam, és a famoust Araruama tó, lagúna ideális szörfözésre. Szintén Araruama a beuatiful és még mindig titkos Praia Seca, hosszú fehér homokos tengerpart egyre népszerűbb azok körében, akik élvezik fejletlen, természetes strandok és még szeretne maradni közel Rio de Janeiro városa.

Cabo Frio, található körülbelül két órán át Rio de Janeiro város, híres óceán partjai, fehér homokdűnék és a történelmileg jelentős erődöt "Forte de São Matheus". Ez egy népszerű szigetcsoport azoknak csábította a kuriózumok és varázsa a kis halászfalu, ahol az ember vesz egy hatalmas tömb finom tengeri, valamint vegyenek részt a jól szeretett időtöltése az amatőr vagy hivatásos halászat. Cabo Frio is az egyik legfontosabb város a tengerparton divat az országban.

Rio das Ostras büszkélkedhet egy hosszú, tiszta, nyugodt tengerpart, áll a 15 csodálatos strandok, ideális a szörfösök. A látogatók élvezhetik a hatalmas tömb bárok, éttermek és kioszkok, amely ízletes helyi ételeket, valamint a lagúnák, parkok és a tartalékok, amelyek gazdag növény- és állatvilággal. A város is kap egy ünnepelt éves jazz fesztivál.

Arraial do Cabo kínál néhány, a legjobb búvár foltok Brazíliában bő búvárhajón hagyva a strandok ideális irányított víz alatti halászat kalandok surf. A Reserva Extrativista Marinha de Arraial do Cabo (nyersanyag-kitermelő tengeri rezervátum Arraial do Cabo) egy lenyűgöző ökológiai terület a régióban, lakott hagyományos halászati ​​közösségek.

Tette híressé, mivel a 70-es francia színésznő Brigitte Bardot, a kihagyhatatlan hotspot és játszótér a jómódú van az ünnepelt Armação dos Búzios, általában úgynevezett csak "Búzios". A gyönyörű strandok és pezsgő éjszakai élettel ez a divatos tengerparti város a nap, vonzza a legkülönbözőbb Cariocas és nemzetközi látogatókat, hogy a festői partvidék. A nyüzsgő éjszakai élet és elegáns eklektikus választék bárok, éttermek és klubok, hogy Búzios ideális helyszín egy elbűvölő menekülés.

Macaé egyik legvirágzóbb kerületek Rio de Janeiróban, az, hogy magas szintű üzleti turizmus eredményeként az offshore olajiparban. Ez ad otthont a kétévente Brazília Offshore konferencia olaj és gáz, amely összehozza a mintegy 800 kiállító. A város is területen nagy természeti szépség, beleértve a strandok, a nemzeti parkok, a szigetek, a part menti lagúnákban, hegyek, vízesések és a vadvilág szentélyek.


A região Serrana, egy hegyvidéki területen otthont a történelmileg fontos város Petropolis egy ponton fővárosa, Brazília, és a bájos Nova Friburgo. A Regiăo Serrana kínál utazók fenséges Serra dos Órgãos hegyek, és köszönhetően a mérsékelt éghajlati, ezen a területen számos látogatót vonz egész évben.


Petropolis egyik legnépszerűbb és lenyűgöző hegyvidéki helyeken Rio állam, és endearingly nevezik a "birodalmi város", mert az uralkodó Dom Pedro II tette az otthona. Ez buja Atlanti-erdő és a hüvelyesek a művészet, a zene, a tánc, a kultúra és a hagyomány.

Teresópolis, fészkelt tetején egy csodálatos hegység, frekventált között friss, hideg levegő és a gyönyörű természeti parkok, tele változatos növény-, állat- és rugók. Egy édes kézműves, ruházat és gasztronómia piacon is zajlik minden hétvégén.

Nova Friburgo, keretezett az Atlanti-erdő, széles választékát kínálja, túrák és túrák megtapasztalni vízesések, hegyek, patakok és környezetvédelmi tartalékok. Az is jól szerette a magas színvonalú Pousadas, éttermek és gasztronómia - beleértve fondue és raclettes, kecskesajtos, cookie-k és házi csokoládé.

Cachoeiras de Macacu tiszteletére nevezték el a sok gyönyörű vízesések (Cachoeiras) abban a régióban, és megszerezte a város a címet a "gyógyhely város" '. Ez a különleges helyen található, a Regiăo Serrana, kevesebb, mint 90 km-re a fővárostól. A város a "vízesések" a neve idézi képek és érzetek, a béke és a nyugalom.

Található a "völgy kávé", harmonikus hegyi város Miguel Pereira ül a tengerszint feletti magasság 618m, és veszi körül a buja zöld hegyek Brazília belsejébe. Miguel Pereira kiegyensúlyozott és magas oxigén szintjét, így ez egy csodálatos környezet egész évben. Híres zamatos éghajlat, ez a város nyilvánították klimatikus üdülőhely, és már hivatalosan is tekinthető a 3. legjobb klíma a világon, a 2. legjobb Brazíliában, és a legjobb az állam Rio de Janeiro.


Egész Rio de Janeiro állam, a Mata Atlântica trópusi és szubtrópusi erdők hemzsegnek a biológiai sokféleséget. A képviselő növény- és állatfajok hogy a Regiăo Serrana egyik legváltozatosabb a bolygón.


Azok számára, akik jönnek, hogy Rio de Janeiro és szeretné megtapasztalni egy újabb oldalát a régióban, sok közeli úti célok széles skáláját kínálja a látnivalók és könnyen megközelíthető egy egynapos túra, vagy egy hétvégére.

Kevésbé ismert helyeken, mint a Rio das Ostras és vízesései Cachoeiras de Macacu csodálatos hely a látogatást, és egyre több és több népszerű a brazil és külföldi látogatók egyaránt.

Rio turisztikai ágazat folyamatosan fejlődik, és alapvető eleme az állam termékeny és fenntartható fejlődés. Vannak jelentős számú vállalat elkötelezett járja az állam, amelyek közül néhány kínálnak kalandos kirándulások, míg mások összpontosítani a természet és a környezeti nevelés, vagy a high-end strand kényeztetés. Annak érdekében, hogy a turisztikai ágazat funkciók egy kooperatív és hatékony módon, számos állami intézmény felügyeli fontos üzleti infrastruktúra, hogy megkönnyítse a vállalkozások és elősegíti az expozíciót.