Éjszakai Élet

A meleg éghajlat és a cariocas "előszeretettel felek már Rio de Janeiro egyik legegyedibb és tanulságos helyeken az éjszakai mulatozás.


I LOVE RIO szelek segítségével a vibráló kerületek a város, felmászik a dombok és belép a bárokban alkonyatkapcsolási, hogy az olvasók információt a legérdekesebb éjszakai üdülések. Snooker bárok, klubok szikla, samba éjszaka, utcai felvonulások, pártok és karnevál próbák előkerült, valamint a legkifinomultabb, egzotikus és nyüzsgő bárok - étel, ital, zene és ügyfélkör. I LOVE RIO segíti a látogatók és a helyiek, hogy a nagyon nagy a város eklektikus, a vad és csodálatosan egyedülálló éjszakai lakoma.


Rio de Janeiro fotók

CSEH ÉS ELEGÁNS, MINDIG EGYEDI


Éjszakai élet Rio de Janeiróban lehet olyan változatos, mint a több tucat városrészek és zenei ritmusok, hogy feltölti a város. Rio éjszakai élete teljesen egyedi és elfogadva - üdvözölve a fold emberek minden ízlést, háttérrel és irányairól. Tele van a vibráló zene, a színskála, csillogás, gyerekes és az érzékiség.

Carioca éjszakai ível a nagy klubok játszik a modern zene, kis létesítményekből, a legjobb ritmusokat mint például a Samba Bossa Nova, miközben több tucat színházak szórakoztatják a látogatókat és a lakosok egyaránt, játszik, felolvasások, a balett és a folyton változó keveréke vagy előadóművészeti .

A világhírű kerületek Ipanema és Leblon adnak otthont a különböző chique és kifinomult bárok, éttermek és klubok - élő zenével, előre rögzített, és a dj-k állnak a sok helyen változatos programok egész héten.

A bohém negyedében Lapa most a hely, ahol élő zene Samba, kis, informális bárok, és egy nagyon élénk jelenet gazdag kioszkok, véletlenszerű italok, és az utcai előadóművészek.

Bölcsők a kultúra és a zenei stílusok, Rio favelas váltak a fő színház Funk zenét ünnepségek, koncertek, staging egyre nagyobb pártok vonzza a látogatókat és a zene szerelmeseinek szerte a világon.

A megelőző hónapokban a farsangi ünnepségek, Samba kínálatát lesz a fő témája minden városrészben található, a próbák és előadások történik kisebb bárok, híres intézmények, és a tereken.


Rio de Janeiro meleg éghajlat serkenti szabadtéri tevékenységek mind napközben és éjszaka, a további inspiráló valóban szociális és csillogó éjszakai egész évben.


A titokzatos sötétedés utáni, művészek gyakran tehetségük dúsított. Sőt, tömör és ünnepelt Carioca zene nagyrészt született és alakult ki a az éjszaka árnyai, beleértve a jazz, Bossa Nova, Tropicalia, Samba és Funk Carioca.


Története során a város, az éjszakai élet alakult ki a helyi kultúra és a világ trendek, a keverés és a fejlődő Egy egyedi Carioca módon.


Az érkezés a királyi család 1822-ben hivatalossá Rio éjszakai üdülések összhangban portugál és az európai társastánc divat. A hang és jellege ünnepség volt a bíróság által megállapított és a felek által meghatározott és a labda hogy kidobták. 1889-ben, egy illusztris királyi labdát án került sor Ilha Fiscal, szórakoztató több mint 4000 vendég egy szédítő koktél a lakoma, tánc és a fantázia. Tudta nélkül házigazdák és a vendégek, a pazar párt végét jelzik királyi uralom és bejelent egy új szakasz a lakosság rekreációs.

A vége felé a 19. század éjszakai kultúra hatott a párizsi "Boemia." Számos párizsi stílusú színházak jöttek létre, mint például a Moulin Rouge 1891-ben 1909-ben a Teatro Municipal (Városi Színház) avatták fel, az egyik legmeglepőbb és barokk épületek a városban, amely ma is áll. Ezek a létesítmények futott változatos programok színház, cirkusz, koncertek, bálok.

Ha korlátozni bizonyos mértékig az európai dominancia a városban, törvényt hoztak 1901-ben, decreeing, hogy a kulturális házak és nevezetessége adható brazil szemben Európai neveket, további fejlődésének ösztönzésére a helyi zenei és éjszakai kultúra és ami a mai ikonikus Carioca éjszakai filozófia.

Chopp (sör) létesítmények kezdett kibontakozni a századfordulón bevezet egy szabadtéri éjszakai kultúra, amely tökéletesen alkalmas a trópusi éghajlat. Női kezdett gyakori az új közösségi terek, valamint a terek, színházak és koncerttermek, amelyek korábban kizárólag férfiak területeken. Flörtölés, amelyet korábban korlátozódott nappali szalon látogatások, kezdett egy több gondtalan éjszakai természet.

Polgárok afrikai származású indult, hogy részt vegyen a népszerű terek, ami egy jelentős hatást gyakorol az elkötelezettség és a befolyása a brazil zene, amely egybeesik a megjelenése Samba és karnevál. Az 1920-ben, Jazz, Charleston és a Samba tánc töltötte be a klubok és bárok a város, ami Olavo Bilac, a neves újságíró az idő, hogy állapítsa meg Rio, "a tánc város."


Lapa szentelték magát, mint a város bohém hátország az 1920-tele kabarék, bárok és kaszinók. Ez volt az úgynevezett trópusi Montmartre utalás a párizsi hatások, és mint a francia ősatyja, a régió hozta össze művészek, értelmiségiek, arisztokraták, politikusok, és a különböző emberek az élet minden területén. Ez egy nagyon kozmopolita környéken, otthont egy hatalmas spektrumát műfajok, mint például a klasszikus zenekarok, jazz, zongora és a Samba. Művészek és írók az idő beszélt két együtt létező Lapas - a nyílt, szellemi miliőt, és a sötétebb, inkább burkolt alvilág.


A formáció a Cinelandia felé a század közepén, valamint más elterjedt városi reformok, Lapa nagyrészt elhagyott értelmiségiek és művészek, és a bal a több felforgató társaik, amíg a kerületek átépítése és a felfedezés az utóbbi évtizedekben, helyreállítása Lapa, hogy eredeti báját és dicsőség.

1934-ben a "Casino da Urca" lett a legnagyobb előadás színházi Dél-Amerikában, mely a dekadens fúziós szerencsejáték, színház, kabaré, zene és tánc. Miután a re-legalizálása szerencsejáték 1930-ban több száz kaszinók, diszkriminációellenességére létesítmények elnagyolt ízületek, kiderült, hogy elférjen ízek és a jövedelmek a lakosság. 1946-ban a szerencsejáték tilos volt szerte az országban, rajz egy közeli kaszinóban kultúra Rio de Janeiro és Brazília.

Az 1990-es Lapa ment keresztül egy sor városi reformok, megváltoztatva a kissé transgressive képet, és így ez egy új hulláma a kulturális pezsgés. A kerületi ezért elment a teljes kört, újra megjelenő kulturális sarokköve éjjel a városból.

Pénteken és szombaton, különösen a fő útszakaszon a híres Lapa vízvezeték ívek, életre kel árusok koktélok, sörök és finom utcai élelmiszer, mint a grillezett húsok és sütemények. A sokszínű keresztmetszetét a város lakossága és a látogatók beszélgethetnek a vidám hangulatot, míg a csoportok táncosok és énekesek alkotnak kis körök és végre kell elragadtatott közönség.

A sokféle klubok az utcákat a kerület, játszik a hagyományos zenét, mint például a Samba, Forró és Funk. A környéken most egy nagyra becsült zenés színház, ahol néhány, a leghíresebb brazil és nemzetközi művészek rendszeresen végzünk.


Az egyik legfontosabb eleme az éjszakai kultúra a város a helyi bárokban úgynevezett "boutequims." A folytatása a korai sör házak a város, ezek a sávok általában egy egyszerű és unembellished dekorációval, amely hozzáteszi, hogy a családias hangulatát, miközben asztalok és székek szerelt a járdán kölcsönöznek nekik szabadtéri meleget. Eladják a választék a hagyományos bár élelmiszerek, például a hús és bab ételek, sütemények, tőkehal labdák, levesek és a rák, valamint a merész és ötletes alkotások.


A mix között bár, étterem és music házak jellemzően Carioca létesítmények várja a látogatókat, amely helyi ételeket és élő előadások, a high-end helyszíneken általában elterjedt a déli zóna Rio, valamint a fő utakat a Copacabana, Ipanema, Leblon és a nyugati övezet egész Barra da Tijuca. Emellett számos, a luxus szálloda a régióban büszkék arra, butik bárok felé irányul high-end tömeg és a nemzetközi zenei kínálat, gyakran élő dj.

Egy másik központi és egyedi jellegzetessége Carioca éjszakai van a gravitáció irányába a város plázák és a tereken. Baixo Gávea (Alsó Gávea), a közelben található a Praça Santos Dumont (Saint Dumont tér), a szintézis a trendi informális Rióban. Cariocas buzi között bárok és árusok, találkozó régi barátok és új, ivás hideg sör és nassolás pirított mogyoró, sütemény. Fészkelt között a kerületek Laranjeiras és a Flamengo is Praça São Salvador, ami életre kel minden éjjel a zene, a tánc, nevetés és beszélgetés. Ez jól példázza a nyugodt varázsa Rio szabadtéri éjszakai kultúra, ahol a zenészek gyűlnek játszani széles skálájával ritmusok, leginkább a Samba, Chorinho, Jazz és akusztikus gitár. Ezek az előadások által élvezett vidám és elragadtatott közönség, akik hajlamosak kitörni a tánc, amikor a hangulat sztrájk.

Színes, élénk, és barátságos minden, Rio de Janeiro éjszakai kínál egy igazán széles és változatos szórakozási lehetőséget, a költségvetéseket és az íze olyan gazdag, meglepetésekkel, mert az energia és élénkséget.