Reklám és Szponzorálás

A széles szponzorálás és a reklám partnerségek állnak rendelkezésre, az egyszerű bannerek, hogy kiegészítse a honlap a szöveges és fényképes tartalmat, a többoldalas cikkek. Egyéb lehetőségek közé tartozik a fél oldalas, teljes oldalas és dupla-oldal jelenik meg, valamint egy egyedülálló és innovatív hirdetési kombinációk.

Rio de Janeiro logók1

 


Éves szakmai elkötelezettsége eredményezte, hogy a Portal I LOVE RIO, a munka, amely felfedezi Rio de Janeiro, város és az állam, a több ezer oldalnyi turisztikai, kulturális, történelmi és társadalmi információkat, valamint több ezer exkluzív fotók a legkülső művészi színvonala .


 Rio de Janeiro logók2

 


A portál innovatív struktúra és design, soha azelőtt bármely más város a világon, gazdag tartalom, ami könnyen hasznosítható, így a termék a legmagasabb szinten, és értéke a széles körű nemzetközi olvasók.


Rio de Janeiro logók3

 


A felhasználók egyszerűen elérhetik a fejezeteket a számítógépek és a tablettát, örülnek egyedülálló filozófiáját bemutató és dizájn, ahol a logó, az üzenet és webcímet "I LOVE RIO" van terjeszthetők, több mint 50 nyelven.


 

Rio de Janeiro logók4

 


Bemutatott angol, és közvetlenül a Google-lefordítható több nyelven az olvasó, a Portal irányul elsősorban felé nemzetközi felhasználók, hogy a honlapon értékes eszköz a globális bemutatása országos és nemzetközi márkák a régiók és a piacokon.


 

Rio de Janeiro logók5

 


Alapuló filozófiáját exkluzív reklám, a portál helyet kínál egy bizonyos számú szponzorok és a résztvevők. A Partner márkájú tisztán látható mind a száz oldalnyi tartalom és kép a szponzorált fejezetet.


 

Rio de Janeiro logók6

 


Reklám árak változóak, a szerint, hogy a szponzor szintű pozitív részvételét a globális környezetvédelmi folyamat, látván, hogy egyik célkitűzése az I LOVE RIO ad különbséget azon, hogy tegyen különbséget a világon.


 

Rio de Janeiro logók7

 


Szponzorok hogy megosszák I LOVE RIO víziója, és a fenntartható gazdasági fejlődés, illetve a pozitív társadalmi hozzájárulások, kapnak speciális árak és a figyelmet. I LOVE RIO: mindenki számára jó.