Életmód

Rio de Janeiro vált nemzetközi úttörője elkötelezettségét a testmozgás, az egészség és a mentális jólét.


I LOVE RIO leleplezi fitneszprogramok, rekreációs, tippeket és technikákat, honnan Carioca kocogás a beltéri és kültéri torna, jóga, a meditáció, és a legújabb táplálkozási tippeket és trendeket. Fürdők, lelkigyakorlatok, kiegészítők és testápolási feltárni, így a lakosok és a látogatók élvonalbeli betekintést, hogyan ápolják és fejlesszék a testet-lelket.


Rio de Janeiro fotók

Egészség, szabadtéri élő, és a szocializáció


Életmód Rio de Janeiro olyan változatos, mint a természet, hogy megáldja a város és olyan széles, mint a kultúra, amely gazdagítja azt.

Több mint 160 városrészek a város, mindegyik saját földrajzi és városi jellemzők, alakítása az életmód cariocas megfelelően - miközben egyes körzetek adnak otthont látványos strandok, más része a város az Atlanti esőerdő, határkő építészet, vagy a gyönyörű városi parkok lehet büszke.

Hegyek, strandok, erdők, tavak összefonódott a sokszínűség és a hagyományok felkutatása vissza őslakosok és átívelő széles körben magukévá afrikai és európai örökség, amely lehetővé teszi cariocas élvezni a város ezer módon.


Túl a világhírű kép egy fesztelen és nyugodt kerti életmód, Carioca nappali tartalmaz egy sor egyéb szempontokat mely mélyen a hagyományos kulturális gyökerei a lakosság, és egyre bővülő és fejlődő a globalizáció, a város és Brazília.


Rio de Janeiro csodálatos tömb természeti tájak és elragadóan meleg éghajlat, valamint egy alapvetően szociális jellegű, csábítják lakosok töltik idejüket a szabadban, és élvezze a szépség, a város és a kellemes társaságban is - egy nyilatkozatot, hogy az egyedi szociabilitás és barát cariocas.

Valamennyi tevékenység közös, egyértelmű hangsúlyt fektet a szocializáció és az igazi élvezet az élet és megbecsülés minden aspektusára, egy határozott hajlandóságot a szabadban.

További mindent egy nagy város kínál, életmód Rio de Janeiro magában egyedülálló elegyével szabadtéri tevékenységek, az egészséges életmód, az informális és a rögtönzött társas összejövetelek, sport gyakorlat, és bájos kedvteléseit, mint a horgászat és a sárkányeregetés.

Felértékelődése a lakosság elkötelezettség természetes környezetükben rajong a társasági élet, a kormány által támogatott és megerősített fitnesz gyakorlatok az egész várost keresztül események, versenyek és létrehozta a szabadidős terek és a források.

Számos magánvállalkozások is nézd, hogy fedezi az aktív és a szabadtéri természetét lakói, és hozzájárul az órákat és tevékenységek javítására fitness és készségek megerősítését, lépést tartva a legújabb trendeket a világban, miközben ez egy Carioca spin.


Fogva közvetlenül érinti életmód Rio de Janeiro - lenyűgöző része a város lakossága szenvedélyes kölcsönhatásban áll a természeti környezet: az egyedülálló választék városi strandok, a tenger menti lagúnákban, természetes parkok, kertek, erdők, és a sziklás hegyek között.


A meleg éghajlat miatt a sport és fitness üdülések még inkább vonzó és minden park és a strand lehet találni seregei cariocas futás, kerékpározás, gyakorlása és a sportolás.

Lakosok és a látogatók a város rendszeresen kirándulni a hegyekbe, hogy gazdagítsák a nagy fővárosi parkok, mint a "Parque da Tijuca" vagy a "Parque da pedra Branca", kézzel-lábbal erdőn keresztül, és köveket, hogy élvezze a szenzációs kilátás nyílik a városra körül és alatt.

Hosszú kerékpár túrák veszik körül több fővárosi lagúnák mint például a híres "lagoa Rodrigo de Freitas-" vagy végig a több tucat strandok, míg az úszók, vitorlázók és szörfösök feltölti a két öböl és az óceáni vizeken.

Halász vonal legtöbb tengerparti szakaszokon és a futball, röplabda és fitness gyakorlatok folynak homokos szakaszokon a meleg szabadban.

Kezdve napkeltekor és folyamatos jól naplemente után, az összes főbb strandok a városban otthont emberek gyakorolják, vagy gyülekező csapatok játszanak, és gyakorolja - mint az idősek élvezhetik a korai órákban a nap, sok iskola utáni szervezetek tanítani foci és röplabda a gyermekek számára minden korosztály számára.

Üdvözölve a sport és a gyakorlatok sok részén a világnak, jóga manapság széles körben tekintik az egyik legnagyobb tápláló tevékenységek a test és lélek és népszerű osztályok megtalálható a tornatermek, strandok és parkok szerte Rio - A kombinációs képzett fizikai manőverek és nyugodt meditáció azt most gyakorolják is, az úszó stand-up szörfdeszkát vízzel körülvett.

A mély kapcsolat a természettel, az egészségügy, és a vágy, hogy teljes mértékben élvezze az élet tette, hogy sok dolgozó ingázók kap a hivatal helyen sportos ruhák, beépített edzhet a napi rutin, és a lehető legjobban ki szükségszerűség.

Általában sok munkavállaló hagyja a formális attires meg a munkahelyükön, úgy, hogy nincs idő megy és szabadtéri programlehetőséget kínál útban, és munka után.

Meleg időben: szabadtéri társadalmi tevékenységek - Cariocas jellemzően gyűjteni a szabadban, a tereken, bárok, parkok, strandok, így egyedülállóan nyitott az új emberek és helyek, lehet, hogy lesz a kulturális vagy sporteseményeken, vagy a jellegzetes hétvégi grill része a legtöbb Carioca családok.

Ez affinitása a szabadban is ápolta nagyobb figyelmet fordítanak az időjárás - sok cariocas képesek megjósolni lenyűgöző pontossággal, ha felhők és az eső közeledik.


Életmód és kulturális gyakorlatok fejlett és egymásba simult a két kapcsolat a természettel és a kulturális örökség - a hatás látható a legkülönbözőbb módokon, tevékenységek kezdve a szabadidős horgászatot és gyakorolja a zenei élvezetet, és művészi rendezvények.


Öröksége formálta mind a történelem, a város, és ahogy a lakók élvezni - zene volt beépítve a sok szempontból a város életében, részévé válnak a vallási ünnepek, város által szponzorált koncertek és előadások, mint véletlen strand napon keresztül boom -BOX a homokon.

A friss étel elengedhetetlen része a helyi életmód - Egy kedves és régóta jellemző a heti Carioca rutin bevásárol élelmiszert egy helyi vásár, ahol az ügyfelek közvetlen kapcsolatba kerüljön a termék földjük.

Minden környéken van legalább egy heti zöldség-gyümölcs piac, ahol az ügyfelek poroszkál mentén folyosókon kiválasztja a legfinomabb alapanyagokból elfogadható áron, ahol finom minták és beszélgetni vidáman más helyiek és a kereskedők.

A mindennapi tevékenységek és gyakorlatok szintén meghatározták, és befolyásolja a jellemző Carioca szinkretizmus - Néhány kedvtelései nyúlnak vissza a korai civilizációk őshonos, míg más tevékenységek, szokások és élelmiszerek származnak európai telepesek és afro-brazil népesség.

Halászati közösségek óta léteznek, mielőtt portugál gyarmatosítás Brazília, míg a fontos harcművészet a "capoeira", és sok spirituális hovatartozástól eredete az afrikai hagyományokat.

Hasonlóképpen, Rio de Janeiro egy nagy vagyon a hagyományos nemzeti ételeket, amelynek gyökerei a különböző kulturális háttérrel.


A kormány aktívan részt vesz elősegítve cariocas "erős kapcsolatot a környezetüket, és annak biztosításában, hogy a kulturális örökség megőrzését - mind az oktatási kampányok és a modern infrastruktúra része a törekvés irányul javítása és ösztönzése az egészséges életmód.


Az elmúlt években, az állami intézmények már végre egy kreatív különböző programok tudatosság növelése, a motiváció, hogy az egészséges és pozitív életmóddal.

Mivel életmód eredménye sok egybehangzó tényezők, beleértve az egészséges ételek fogyasztása, a nemzeti kormány kiadott egy sor táplálkozási útmutató, mely bölcs tanácsot, hogy mit esznek, a legjobb módja annak, hogy készítsen ételeket, és hogyan lehet a legjobban élvezni.

Az irányelvek támogatják a természetes összetevők, elkerüljék az ipari feldolgozás, valamint a művelési egy közös étkezés kultúrája, ahol a családok vásárolni, főzni, és élvezze az élelmiszer együtt - ezt az innovatív megközelítést elválaszthatatlanul kapcsolódik életmód egészséges táplálkozás és életmód, amely sarkalatos pontja Carioca életmódot.

Rio de Janeiro állam kormánya rendszeresen támogatók reklámkampányok, valamint a különböző ingyenes szabadtéri tornatermek és széles körű versenyek és tevékenységek az egész várost, hangsúlyozva a széles körű gyönyörű természeti terek és az ember alkotta szerkezetek szabadon elérhető minden cariocas.

Lenyűgöző az egész városra kiterjedő kerékpárutak épültek, valamint az új skate park, demokratizálni hozzáférés a nyilvános terek és elősegítik a sokszínű, fitness - leginkább strandok Rio de Janeiro vannak szerelve kis edzőtermek szabad használni, míg sok kerületek a város másik is otthont az állami és a modern szabadtéri edzőtermek az idősek.

Hozzátéve, hogy a város által szponzorált kerékpárutak, magánvállalkozások is elérhetővé tették az állami kerékpárok, hogy lehet bérelni, és esett le könnyen át Rio de Janeiro, továbbá az aktív életmód és a demokratizálódás terek.

Számos független vállalkozások kínálnak osztályok és csoportos tevékenységek, tisztában cariocas "vágy, hogy vegyenek részt a környezetbe, és megosszák tapasztalataikat egymással.

Tánc, zene, főzés, harcművészeti és szörfoktatás jár, mert így az megérinti a gazdag és vibráló történelem és hozzátéve, hogy a személyes repertoár.

A város tündöklő természetes kínálatát, párosulva a folyamatos beáramlása gyakorlat szerte a világon, igen gazdag gobelin a kulturális hagyományok és identitás; amely lehetővé teszi a legkülönbözőbb Carioca életmód, hogy miközben látszólag különböző, az összes ünnepli az élet szeretetét és annak fontosságát, hogy mások.