Kultúra

I LOVE RIO szenvedélyes kultúra, és úgy néz ki, hogy fedezze a nagy vagyon a művészi kreativitás, ami fénylik az egész várost, annak minden hagyományos és innovatív formái és megnyilvánulásai.


Rio de Janeiro repertoárja a hagyományos kultúra kerül kifejtésre, köztük a filmfesztiválok, színházi produkciók, művészeti kiállítások, és táncbemutatók. Művészi megnyilvánulás flancos színházi produkciók hiteles favela kincseket mutatja be a kiállítás az olvasóknak, hozzátéve, nagyobb textúra a város kulturális tárca.


Rio de Janeiro fotók

CARIOCAS A LELKE VAGY A RIO


"Kultúra" a nyílt és folyamatos kifejezés, amely utal semmi, amit az emberi értelem. Ez magában foglalja a hagyományos művészeti, mint a film, a színház, a tánc és kiállítások, valamint a mindennapi üdülések képező lényegét és jellegét a lakosság. Rio de Janeiro valóban gazdag örökség és a sokszínűség, amely egyesíti a kreativitást és a bemenet.

Amikor Rio de Janeiro jut eszembe, rengeteg kép: tiszta strandok, foci, karnevál, grillezett húsok, valamint a nemzeti ital "Caipirinha" - még több, mint bármi, ez a nép a város teszik Rio mi van.

Az úgynevezett "Cariocas", rio lakói alkotnak egy nagyon kulturálisan sokszínű csoportot, ahogy jönnek a különböző örökségek, kultúrák és hitvallások - tagadhatatlan vonások összekötjük a kultúrát együttesen: általános jó hangulat, a szeretet az élet, barát, és meleg vendégszeretet.


Nyílt és barátságos, Cariocas a létfontosságú része a mi teszi Rio olyan kedvelt úti cél: tehetséges természetesen optimista hozzáállás, az emberek Rio egyedülállóan megkülönböztethetők a valódi mosoly, a spontaneitás és érdeklődő természetű.


Központi szerepet tölt be a teljes Carioca kultúra az a fontos szerepet, hogy a család és a barátok játszani egymásba életét: születésnapok mindig ünnepelt körül sok barátja és a kiterjedt család, és minden alkalommal a tökéletes alkalom, hogy együtt legyünk, és szocializálódnak. Sport, zene, és a napsütötte szabadban legjobban élvezte a társaságban, és hétvégén grillezéshez egy vágott a helyi élet.

Része a helyi filozófia az őszinte érdeklődést a tanulás módjairól és modora más a világ, és olyan sok új elemet a helyi kulturális táj, a szülés, hogy különösen Carioca kifejezések, mint a zenei műfaj, Bossa Nova és a különféle gasztronómiai, művészeti és irodalmi drágaköveket.

Az egyik aspektus, amely Cariocas az eltérő szellem az a tendencia, hogy bele hatások sok különböző kultúrák, egy bájos és játékos stílusát.

Az elmúlt században, a lesimított hangulat, gyönyörű táj és a nyíltszívű emberek Rio jártak el "múzsája" Nagyszerű szerzők, költők és zeneszerzők, mint Tom Jobin és Vinicius de Moraes, alkotók a mérföldkőnek Bossa Nova dal " Garota de Ipanema "(Lány az Ipanema).

Ugyanezek a szempontok a város vonzott néhány igen tehetséges művészek a világ minden tájáról, és egy nagy beáramló humántőke kezdeményezett rendkívüli fejlemények a kulturális termékek a város.


A leghíresebb és nemzetközileg látható kifejezése Carioca kultúra az igazán látványos farsangi ünnepség zajlik minden évben: több ezer lakos menetelnek kórusban parádézó nagyon kifinomult jelmezek hangjára Samba zene.


A világ egyik leghíresebb a világon évtizedek óta, karnevál Rio egy igazán vad és látványos öt napos ünnep, amely magában foglalja az emberek milliói, és áthatja minden sarkon a város, nappal és éjszaka. Held 40 nappal húsvét előtt, karnevál hivatalosan pénteken kezdődik és végződik a zsír kedden. Azonban előre Carnival ünnepségek kezdeni, legalább egy héttel előre, és folytatni, amíg a vasárnapi után kövér kedden.

Riói karnevál nyúlik vissza, a 17. században, amikor a portugál nemesség tartott pártok és ünnepségek alapján nemes európai hagyományokat. Idővel ezek a rendezvények felszívódik elemei kifejezetten a bennszülött és afrikai kultúra és csúcspontja egy egyedülálló és rendkívül látványos keveréke mélyen befolyásolja afro-brazil folklór.

Túl Karnevál, Rio de Janeiróban egy hatalmas művészeti és mindennapi kifejezéseket fénylik az egész város, minden nap az évben, gyakran ihlette a város maga, és a jelenléte számtalan művészek, írók és zenészek.

Különösen fontos, Rio de Janeiro, Könyvesbolt bors a város utcáin, hosting széles skálájával fontos művészeti események, mint például könyvbemutatók, felolvasások, felolvasásokkal és viták. Ezek terek keveredés, ahol a hétköznapi emberek, művészek és értelmiségiek találkoznak és megoszthatják ötleteiket, és ahol az irodalom és a művészet keverék kávé, ételek, a zene, a szabadidő és a vita.

Rio is kifejlesztett elismerést az elmúlt évtizedekben való hozzájárulását a vizuális művészetek világából. Ez részben annak köszönhető, hogy az állami és magánberuházások galériák, kiállítások egész város: a Museu de Arte do Rio (Rio Art Museum) avatták 2013-ban, és a házigazdák kellemes kiállítások és rendezvények egész évben. A Museu de Arte Moderna (Museum of Modern Art), valamint a Centro Cultural Banco do Brasil (Bank of Brazil Kulturális Központ) is kínálnak programot a nemzetközileg elismert kiállítások.

Egy másik szempont a Rio kulturális repertoárja a színházat is. A "Teatro Municipal", vagy Városi Színház, az egyik legszebb épülete a város. Épült a barokk stílusban Cinelandia 1909-ben elsősorban mutat komolyzenei koncertek, opera- és balett, valamint néhány zenés színház. Az OI Intézet is létrehozott két színház a környéken Flamengo és az Ipanema, futás rengeteg különböző művészeti előadások, amely átfogó programot színház kicsiknek és nagyoknak közönséget.


A város kultúráját is definiálható, mint a mindennapi tevékenységek és modorát az emberek. Graffiti művészet, gördeszka, horgászat és sárkányeregetés kulcsfontosságú elemei a kortárs Carioca élet, valamint míg bizonyos kifejezések, gesztusok, ízlések és tendenciák alkotják a közös szövet gazdag és egységes társadalomnak.


A "Jeito Carioca", vagy Carioca módon, egy híres kifejezés, kreatív, pozitív és zseniális módon, hogy az emberek a Rio megközelítés az akadályokat és a nehézségeket.

Ezek a jellemzők jelennek annyi a gazdag területeken a város, mert nem a közösségek tetején Rio hegyek. Favelas hosszú, változatos és élénk történelem és hagyományok, amelyek továbbra is rendkívül meghatározó szerepet megalakult a város lényeges jellemzőjét.


Fokozott fejlesztés és beruházás a városban vezettek létrehozását az események, amelyek kétségtelenül haladó irodalom, film és művészeti a globális színtéren, és bővült a kultúrához való hozzáférés körében Rio lakóit.


A "Fesztivál Rio", amely 1999-ben kezdődött, az egyik legfontosabb filmfesztivál a világon, és bemutatta néhány a legnagyobb tehetség irányba, beleértve a Costa Gavras, João Pedro Rodrigues, és világhírű színészek, mint Samuel L. Jackson, Jeremy Irons és Helel Mirren.

A város ad otthont egy nemzetközi könyvvásár, ahol a kiadók, könyvkereskedők szerzők, ínyencek, és a rajongók összegyűlnek, hogy felfedezzék és megvitassák az irodalom, mely teret provokatív és gyümölcsöző közötti kommunikáció értelmiségiek és a szélesebb nyilvánosság.

Minden évben, Rio tart Anima Mundi, animációs filmfesztivál szűrés úttörő és vonzó animációs mozgóképek a világ minden tájáról. Elismerik a nemzetközi akadémia az Oscar, ez a legnagyobb animációs rendezvény Latin-Amerikában, jár, mint egy platform a legújabb és legeredetibb alkotója terén.

Az egyik hétvégén minden télen, festők, szobrászok, képzőművészek dobja az ajtókat a lakások és stúdiók kreatív hátország a város - a gyönyörű és bohém domboldalon szomszédságában Santa Teresa - egy esemény nevű Arte de Portas Abertas (Open Doors Art).

2003 óta, Rio de Janeiro állam adott otthont a rangos FLIP fesztivál a bájos és történelmi város Paraty. A Nemzetközi Fesztiválja irodalom hozta össze néhány, a legjobban szeretett és nagy sikerű kortárs írók, köztük Julian Barnes, Don DeLillo és Hanif Kureishi.


Kiemelve a vallási szempontból Rio de Janeiro kultúra, az ikonikus szobor Krisztus, a Megváltó szövőszék méltóságteljesen a város felett, szimbolizálva, és tanúsítja, hogy a mélyen gyökerező kapcsolatát Cariocas és a keresztény hit - ábrázolják széles tárt karokkal, az emlékmű emlékeztet minden látogató A barátságos természet, a város és az embereket.


Brazília egy nagyon vallásos ország, és sokfélesége miatt a lakosság, gyakran vallások bele befolyása a katolicizmus, protestantizmus, pogányság, az európai spiritizmus, törzsi vallások és az afrikai vallások és szertartások - kiemelve a példaértékű nyitottság és kulturális integrációja mind Rio de Janeiro és az ország egészére.

A két leginkább meghatározó befolyás a lakosság hit európai kereszténység, és a szentségek és a vámhatóság, hogy vándorolt ​​az ország együtt az afrikai rabszolgákat. Amíg a 20. század közepén több mint 90% -a brazilok voltak katolikus, így az ország legnagyobb katolikus ország a világon, a gyors növekedés Evangélikus protestantizmus az elmúlt 50 évben.

Vallási ünnepek és ünnepségek zajlanak egész évben tiszteletére szentek és szent időpontját nagy jelentősége van a brazil népi és a katolikus történelem. Minden egész júniusban, júliusban és részei augusztus Rio játszik otthont számos szabadtéri és fedett felek tiszteletére fontos szentek, töltik a katolikus ünnepek hagyományos brazil és afro-brazil zene és a konyhát, mint a Forró zene és egy sor A hagyományos nemzeti ételeket.